Përshkrim

Përshkrimi

  • Krevat makinë garash për fëmijë me hapje dyersh, drita led dhe muzikë;
  • Është krijuar për të zgjeruar imagjinatën dhe për të krijuar aventura të reja;
  • Përfshin telekomandë për funksionimin e zërit dhe LED. Bojë metalike me cilësi të lartë në pjesët e jashtme. Drita led që mund të ndizen me përshtatësin 12 v;
  • Cilësi premium i drurit në pjesën e brendshme dhe mbulesë ABS me forma të dizajnuara nga plastika në pjesën e jashtme;
  • Përmasat e nevojshme të dyshekut 190 x 90 cm.

Informacion shtesë

Ngjyra

Blu, E Bardhe, E Kuqe, E Zeze

Përmasat

2.4 x 1 m